divendres, 15 de desembre del 2017

AVUI SÍ. BALLEM PER LA MARATÓ 2017


La propera Marató de TV3 estarà dedicada a algunes de les malalties infeccioses més greus, com l'hepatitis, la sida, la meningitis, la bronquitis o la tuberculosi.

Els experts vaticinen que les malalties infeccioses es convertiran en una greu epidèmia en la pròxima dècada i que podrien arribar a causar 10 milions de morts el 2050 i superar les que provoca el càncer.

Les malalties infeccioses es deuen a la invasió de microorganismes que es multipliquen en el cos humà i poden afectar diversos aparells, com el respiratori, el digestiu o el nerviós.

Entre els casos més preocupants de malalties infeccioses hi ha la sèpsia, que passa quan una infecció bacteriana s'escampa per tot el cos i afecta diversos òrgans i, en molts casos, provoca la mort. Cada any a Catalunya se'n detecten 20.000 casos i causen la mort a més de 3.500 persones, 10 al dia.La Marató del 17 de desembre centrarà els seus esforços a sensibilitzar la gent i a recaptar fons que permetran impulsar noves eines preventives i dissenyar mètodes de diagnòstic més eficients i ràpids per, finalment, disposar de tractaments més efectius contra els microorganismes que provoquen les infeccions.

Nosaltres hem col·laborat venent:


Treballs realitzats a l'escola.








Calendaris solidaris on hi sortim tots els alumnes

Portaentrepans escolars.

          Xocolata desfeta que ens regala l'AMPA de l'escola.
   

Al final, tota l'escola hem ballat una cançó:  "DolceVita"



Ha estat una experìencia molt enriquidora!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada